1. Acasă
 2. Program
 3. Aplică la program

Aplică la program

Aplică la incubarea noastră și du-ți ideea la nivelul următor. Am rezumat cele mai importante informații de care ai nevoie pentru a pregăti o aplicație de succes.

Incubarea noastră vă oferă toate resursele și sprijinul necesar pentru a vă transforma ideea într-o afacere de succes. Deoarece avem doar locuri limitate disponibile, solicităm tuturor celor interesați să depună o cerere. Acest lucru permite juriului nostru de experți să selecteze cele mai promițătoare idei bazate pe potențialul de impact, gradul de inovare, fezabilitatea și capacitatea echipei.

Solicitanții de succes au acces la o gamă largă de oportunități, inclusiv următoarele:

 • Mentorat și sprijin în validarea modelelor de afaceri și de impact, prototiparea ideii dvs., crearea primilor adepți și clienți.
 • O șansă de a câștiga Premiul pentru Impact Social, care include finanțare, recunoaștere și un bilet la summitul nostru anual SIA.
 • Legătura cu comunitatea noastră internațională de absolvenți formată din peste 1000 de antreprenori sociali din peste 25 de țări.

Aplică acum

Programul nostru de incubare îți va transforma ideea într-o afacere cu drepturi depline.

Aplică la SIA

Procesul de selecție

 1. Verificarea Eligibilității

  Echipa noastră locală SIA examinează toate plicațiile pentru a se asigura că acestea se încadrează în criteriile formale de eligibilitate.

 2. Selecția Juriului

  Juriul nostru format din experți din sectorul privat, public și plural evaluează aplicațiile pe baza criteriilor noastre de evaluare.

 3. Anunțul Finaliștilor

  Echipa noastră locală anunță finaliștii care vor ajunge să participe la incubare la un eveniment dedicat.

 4. Feedback Aplicație

  Echipa noastră locală oferă tuturor solicitanților (nu doar finaliștilor) posibilitatea de a primi feedback cu privire la aplicația lor.

Criterii de eligibilitate

Păstrând criterii de eligibilitate consecvente, suntem capabili să ne îndeplinim misiunea de a ajuta tinerii să facă primii pași în lumea antreprenoriatului social. Solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 1. Pentru a ne asigura că ne concentrăm ofertele pe tineret, toți membrii echipei principale de candidați trebuie să aibă vârste cuprinse între 14 și 30 de ani.
 2. Salutăm atât ideile care nu au fost încă puse în aplicare, cât și ideile din faza inițială a punerii în aplicare. Cu toate acestea, ideile în implementarea timpurie pot fi depuse numai dacă proiectul a fost fondat după 1 ianuarie anul trecut.
 3. Proiectele solicitante nu trebuie să fi beneficiat de o finanțare formală semnificativă pentru demararea activității până la depunerea cererii. Aceasta este definită ca subvenții formale din surse externe care depășesc o valoare de € 6.000 (de exemplu, investiții înger, granturi, premii în bani etc.).
 4. Solicitantul nu trebuie să fi participat la incubarea SIA cu aceeași idee cu care a aplicat și nici nu a câștigat Premiul pentru Impact Social în anii precedenți.

Aplică

Programul nostru de incubare îți va transforma ideea într-o afacere cu drepturi depline.

Aplică la SIA

Timeline

 1. Aplicațiile sunt deschise

  Călătoria începe aici. Poți depune oficial aplicația pentru a intra în incubația noastră locală.

 2. Termenul-limtă al aplicațiilor

  Termenul limită pentru a aplica a sosit și aplicațiile s-au închis. Juriul nostru de experți va începe imediat să examineze aplicațiile

 3. Anunțarea finaliștilor

  Cele mai promițătoare întreprinderi selectate pentru a participa la incubație vor fi anunțate în cadrul evenimentului nostru dedicat. Evenimentul este deschis tuturor.

 4. Feedback pentru aplicații

  Pentru cei care nu au fost acceptați la incubația noastră, călătoria nu se oprește aici. Toți solicitanții sunt eligibili să primească feedback cu privire la cererea lor de la juriul nostru de experți, oferindu-le informațiile necesare pentru a continua să lucreze la afacerea lor.